Progresity blogs

Efficiënter Beheer met GeoVisia: Klein onderhoud

Op 2 oktober vond de derde inspiratiesessie plaats over het registreren van klein onderhoud in GeoVisia. Deze sessie sloot een reeks van drie bijeenkomsten af waarin diverse praktische mogelijkheden binnen GeoVisia werden besproken. De nadruk lag dit keer op de efficiënte en snelle registratie van klein onderhoud. Denk hierbij aan het snoeien van bomen, het legen van afvalbakken of andere onderhoudswerkzaamheden die eenvoudig en overzichtelijk vastgelegd kunnen worden. Deze sessie trok een record aantal van 140 inschrijvers aan.

Flexibiliteit

De sessie werd samen met Marinke wederom verzorgd door Arjan Gijlstra, technisch consultant bij Progresity. Arjan liet zien hoe je met slechts enkele klikken onderhoudstaken kunt registreren, zonder ingewikkelde processen of uitgebreide formulieren. Of je nu bezig bent met groenbeheer, afvalbeheer of het onderhouden van wegen, GeoVisia maakt het mogelijk om snel te handelen en al je taken te monitoren. Een van de meest waardevolle aspecten die Arjan benadrukte, is de flexibiliteit van het systeem. Gebruikers kunnen eigen variabele velden toevoegen en hun registratieproces aanpassen aan hun specifieke werkprocessen.

Veelzijdig

Deze inspiratiesessie liet duidelijk zien dat GeoVisia een veelzijdige tool is die zich gemakkelijk aanpast aan de behoeften van haar gebruikers. Mocht je geïnteresseerd zijn in hoe je deze processen binnen jouw organisatie kunt implementeren, neem dan contact op met jouw accountmanager.

Heb je de sessie gemist of wil je deze graag nog eens bekijken? Je kunt de opname hier onderaan de pagina terugvinden.

2025

Dit was de laatste inspiratiesessie van 2024, maar we blijven natuurlijk niet stilzitten! Op basis van de waardevolle input die we van jullie hebben ontvangen tijdens de sessies, gaan we in 2025 weer nieuwe inspiratiesessies inplannen. Deze zullen we weer laten aansluiten op de specifieke vragen en behoeften die jullie met ons hebben gedeeld. Heb je nog ideeën voor onderwerpen of processen die je graag zou willen zien? Laat het ons vooral weten, want samen blijven we GeoVisia verder ontwikkelen en optimaliseren.

We kijken ernaar uit je ook daar weer te zien!

Registratie van 3e inspiratiesessie

Onderstaand kun je de opname van de derde inspiratiesessie terugkijken.