Progresity blogs

Efficiënter Beheer met GeoVisia: Integrale Projectenkaart en NLCS Revisietekeningen

Op 4 september 2024 vond de tweede inspiratiesessie plaats van onze reeks over GeoVisia. Tijdens deze sessie nam Arjan Gijlstra, technisch consultant bij Progresity, ons mee in de integrale projectenkaart en het importeren van AutoCAD revisietekeningen volgens NLCS naar GeoVisia. De sessie trok een internationaal publiek, met meer dan 85 live deelnemers.

Tijd besparen

Arjan liet zien hoe de integrale projectenkaart helpt bij het eenvoudig in kaart brengen van projectgebieden zonder complexe lagen of extra klikken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar geeft ook direct inzicht in de objecten binnen een bepaald gebied. Daarnaast demonstreerde hij de importfunctie voor revisietekeningen opgesteld in AutoCAD volgens NLCS. Dit proces stroomlijnt het verwerken van rioleringsmutaties, met minder handmatig werk en een nauwkeuriger resultaat.

Efficiency

Beide functionaliteiten dragen bij aan efficiënter beheer, snellere besluitvorming en betere projectoverzichten. Heb je vragen of wil je meer weten over deze tools? Neem dan gerust contact op met een van onze accountmanagers.

Bekijk hieronder de opname van de sessie terug. Deel deze vooral ook met je collega's.

Volgende inspiratiesessie

Mis de derde inspiratiesessie niet! Deze vindt plaats op 2 oktober van dit jaar en staat in het teken van klein onderhoud, met speciale aandacht voor verschillende lagen zoals bomen en afvalbakken. Meld je nu aan en laat je opnieuw inspireren door de mogelijkheden binnen GeoVisia!

We kijken ernaar uit je daar te zien!

Registratie van 2e inspiratiesessie

Onderstaand kun je de opname van de tweede inspiratiesessie terugkijken.